понеділок, 1 листопада 2021 р.

Голови громад-членів АМУ візьмуть участь у Форумі «Безпечна Громада»

 


4 листопада 2021 року у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» (м. Київ, Паркова дорога, 16 А), відбудеться Форум «Безпечна Громада». Початок – о 10.30.

Захід проводиться в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30» за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України.
Форум «Безпечна Громада» присвячений актуалізації питань співпраці органів системи МВС України, інших центральних органів виконавчої влади з територіальними громадами зі створення безпечного середовища, реалізації спільних інфраструктурних проєктів та розвитку цифрових сервісів для громадян.
Форум «Безпечна Громада» проводиться під патронатом Президента України у партнерстві з Конгресом місцевих і регіональних влад.
Асоціація міст України виступає партнером Форуму.
До участі в Форумі запрошені Прем’єр-міністр України, члени Кабінету Міністрів України, керівники органів системи МВС, а також народні депутати України, міські, селищні, сільські голови, представники громадських організацій та засобів масової інформації.
На Форумі виступить Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. Голови територіальних громад поділяться досвідом.
Під час панельних дискусій фахівці поділяться своїм досвідом та баченням подальшої співпраці у питаннях розвитку таких проєктів МВС із формування безпечного середовища в територіальних громадах як «Поліцейський офіцер громади», «Безпечне дитинство», «Розвиток центрів безпеки, місцевих та добровільних пожежно-рятувальних команд».
З метою синхронізації дій територіальних органів центральних органів виконавчої влади з територіальними громадами планується обговорення проблемних питань законодавчого забезпечення розбудови безпечного середовища в громадах, інфраструктури безпеки, життєдіяльності прикордонних громад, залучення громадськості до забезпечення безпеки на дорогах, а також перспектив розвитку цифрових сервісів для громадян та покращення надання адміністративних послуг.
Результатом обговорення має стати складання спільної Програми заходів органів державної влади та місцевого самоврядування із створення безпечного середовища життєдіяльності в територіальних громадах.
У ході проведення форуму працюватиме спільна виставка локацій МВС та територіальних громад у сфері формування безпечного середовища.

Немає коментарів:

Дописати коментар