понеділок, 29 листопада 2021 р.

Усі цифрові рішення для громад – на одній платформі


 Міністерство цифрової трансформації України запустило Маркетплейс, який може прискорити цифровізацію в регіонах та зробить цифрові послуги та розробки доступними для громад. 

Як працюватиме маркетплейс? 
Онлайн-платформа буде поповнюватися пропозиціями програмного забезпечення, IT-продуктів та інструментів цифровізації від компаній-розробників, які працюють на B2G ринку. Маркетплейс Мінцифри – це майданчик для знайомства регіональних команд цифрової трансформації, громад, бізнесу, громадських організацій та розробників рішень, що сприяють розвитку цифровізації країни. 
Для бізнесу
Для розробників цифрових продуктів та рішень відкриваються нові можливості – розповісти про свої продукти громадам, залучити нових клієнтів і підвищити впізнаваність свого бренду в Україні. Всі цифрові продукти можна розмістити за галузями (наприклад, освіта, медицина, транспорт) та використати відповідні теги.
Реєструйтесь на маркетплейсі Мінцифри: https://market.hromada.gov.ua/
Для громад
Основною аудиторією маркетплейсу будуть установи та люди, що є драйверами цифрової трансформації. Серед них голови громад, CDTO/Цифрові лідери, керівники IT-відділів обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, профільні асоціації/громадські організації, відповідальні за цифрову трансформацію в місцевих органах влади та громадяни, які зацікавлені у впровадженні сталого цифрового розвитку в регіонах України.
Зручності маркетплейсу для громад:
  • показано всі пропозиції, що є на ринку;
  • можливість самостійно обрати найоптимальніший варіант для громади;
  • повна інформація про продукт, який вас цікавить.
Маркетплейс втілений за підтримки Програми EGAP, що фінансується Швейцарією і реалізується Фондом Східна Європа.

Немає коментарів:

Дописати коментар