четвер, 10 лютого 2022 р.

Асоціація міст України є потужним партнером громад - Збаразький міський голова Роман Полікровський


Цього року Асоціація міст України відзначає 30-річчя. З цієї нагоди ми публікуємо цитати сільських, селищних, міських голів та представників місцевого самоврядування про нашу Асоціацію.

Збаразький міський голова Роман Полікровський:
Найголовнішими завданням Асоціації міст України, на мою думку є відстоювання інтересів громад та сприяння розвитку місцевого самоврядування в Україні.
Три риси, які яскраво вирізняють Асоціацію міст України це:
досвід формування місцевого самоврядування в Україні. Адже впродовж 30 років АМУ відстоює інтереси громад, консолідує ініціативи представників громад і формує законодавчі ініціативи, які сприяють розвитку територій;
масштабність, адже АМУ - найбільша всеукраїнська асоціація, яка представляє майже 1000 органів місцевого самоврядування України;
ефективність законодавчих ініціатив АМУ імплементується в законодавство України, що в свою чергу сприяє розвитку місцевого самоврядування в Україні.
Громада, яка є членом АМУ має велику перевагу, оскільки Асоціація є потужним партнером громад, який допомагає аналітичними матеріалами, проводить моніторинг ініціатив та потреб громад, організовує навчання та тренінги, відстоює інтереси громад - членів АМУ на різних рівнях та в різних сферах життєдіяльності громад.
Я бажаю, щоб Асоціація міст України тільки зміцнювала свої позиції не тільки в Україні, а й на міжнародній арені, збільшувалось представництво громад у великій сім'ї АМУ, а також, щоб до голосу Асоціації більше прислухались на усіх рівнях законодавчої та виконавчої влади!

Немає коментарів:

Дописати коментар