неділю, 20 лютого 2022 р.

АМУ запрошує на семінар з кращих практик управління відходами та енергозбереження у Словаччині


23 лютого о 10:00 Асоціація міст України спільно з Асоціацією міст та громад Словаччини проведе онлайн-семінар на тему: «Кращі практики управління відходами та енергозбереження у Словаччині та Україні».

Під час семінару представники громад Словаччини та України обміняються досвідом управління відходами та енергозбереження. Учасники заходу з українських міст, селищ та сіл зможуть поділитися своїм досвідом з колегами.
Робочі мови: українська та словацька (із синхронним перекладом).
Для участі у семінар необхідно заповнити реєстраційну форму до 22 лютого, до 17:00. Посилання на ZOOM-конференцію буде надіслане зареєстрованим учасникам.

Захід відбудеться в рамках проєкту «Транскордонне співробітництво між Україною та Словаччиною - CBC4US», який фінансується Програмою Фінансового механізму Європейської економічної зони під назвою: GGC01, «Програма «Належне врядування та транскордонне співробітництво» (EEA Grants). Проєкт впроваджують Асоціація міст України, Асоціація міст та громад Словаччини (ZMOS), Норвезька асоціація місцевих та регіональних влад (KS) та Словацько-європейське культурне товариство «FEMAN».

Детальна інформація про програми та проєкти EEA Grants у Словаччині на сайті www.eeagrants.sk

Немає коментарів:

Дописати коментар