четвер, 17 лютого 2022 р.

Асоціація муніципалітетів Нідерландів висловила солідарність АМУ

 


Президент Асоціації муніципалітетів Нідерландів (VNG), мер Гааги Ян ван Занен та Директор VNG Пітер Кніп від імені мерів голландських міст висловили солідарність АМУ та громадам України.

Ян ван Занен, у листі нагадав, що співпраця VNG та АМУ з питань місцевого самоврядування бере свій початок з 1990-х років і триває в містах Донецької та Луганської областей.
«Ми співпрацюємо з місцевими міськими адміністраціями над розробкою місцевих планів кризової політики, що підтримують органи місцевого самоврядування до та під час кризових ситуацій. Запевняємо, що VNG прагне й надалі підтримувати АМУ та українські міста у подоланні викликів та для подальшого розвитку демократичного місцевого самоврядування в Україні. Як колеги, ми турбуємося разом з вами, та бажаємо вам сил і мудрості в ці непевні часи», – йдеться у листі від Президента Асоціації муніципалітетів Нідерландів.
Директор міжнародного агентства «Асоціація муніципалітетів Нідерландів» Пітер Кніп також висловив підтримку та сподівання на продовження співпраці з АМУ, як з цінним партнером VNG International для подального розвитку та підтримки України, як частини європейської родини.

Немає коментарів:

Дописати коментар