вівторок, 19 жовтня 2021 р.

У Тернополі розробили третє видання «Довідника для роботи з молоддю в громаді»

 


Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Школа демократичного врядування для молоді» розробила «Довідник для роботи з молоддю в громадах».

Проєкт «Школа демократичного врядування для молоді» направлений на підготовку фахівців з молодіжної політики з усієї України та є продовженням попередніх двох проєктів – «Школа молодіжних лідерів громад» та «Публічне адміністрування в сфері молодіжної політики», які були імплементовані в попередні роки.

244779230 424153489321272 4784391672777773447 n e1633950266704 241x300 - У Тернополі розробили третє видання «Довідника для роботи з молоддю в громаді»«Ми розробили уже третє видання унікального «Довідника для роботи з молоддю в громадах». Він унікальний через те, що участь в його формуванні брали не лише тренери, а й самі учасники проєкту, які поділились своїм досвідом та ідеями. Хоча основним завданням освітньої програми є розробка проєкту стратегії розвитку молодіжного середовища у громадах-учасницях проєкту, проте довідник – це великий вклад у розвиток молодіжного середовища. Довідник буде у вільному доступі, тому всі бажаючі, хто займається розвитком молоді, зможе почерпнути для себе щось цікаве», – зазначила Ірина Масло, менеджерка проєкту «Школа демократичного врядування для молоді».

У Довіднику зібрана інформація від учасників та тренерів проєкту, де вони поділились своїми знаннями на теми, що стосуються роботи з молоддю в громадах. Учасники проєкту обирали собі тему та розкривали її, базуючись на власному досвіді роботи з молоддю у своїй громаді.

З «Довідником для роботи з молоддю в громадах» можна ознайомитися та завантажити за цим посиланням

Проєкт «Школа демократичного врядування для молоді» реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України» за підтримки за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Немає коментарів:

Дописати коментар