середу, 13 жовтня 2021 р.

Школа відкритих інновацій – освітній проєкт для громад


Громадська організація CASERS запрошує громади до Школи відкритих інновацій!

► Школа відкритих інновацій - це освітній проєкт з впровадження інструментів краудконсалтингу в українських громадах для залучення онлайн зовнішніх експертів та волонтерів у розробку нових рішень з розвитку громад та територій за допомогою проведення кейс-чемпіонатів.
Кейс-чемпіонати — формат пошуку відкритих інноваційних рішень, що допомагає залучати зовнішніх експертів до вирішення викликів громад в економіці, фінансах, туризмі, освіті, культурі та інших сферах. Громади отримують нові нестандартні рішення, а зовнішні фахівці, мешканці громад, студенти, стартапери, галузеві експерти, науковці, викладачі - практичний досвід. Приклади можна переглянути за посиланням: https://casers.org/cases
► У проєкті громади мають можливість:
- опанувати інноваційні технології залучення громадян та зовнішньої експертизи;
- отримати креативні розв'язання локальних проблем від молоді, галузевих фахівців;
- підняти рівень і якість залученості громадян, у т.ч. молоді, у життя громади;
- налагодити співпрацю з закладами вищої освіти, галузевими організаціями, окремими експертами.
 
Щоб взяти участь у проєкті необхідно до 27 жовтня зареєструватися, заповнивши заявку за посиланням
Зареєстровані учасники  пройдуть онлайн-курс, що познайомить з сутністю відкритих інновацій та технологією проведення кейс-чемпіонатів.
Онлайн-курс містить основну інформацію, практичні завдання, посилання на додаткові матеріали та швидкі тестові завдання для закріплення знань. Уроки можна проходити дистанційно у будь-який зручний час.
За результатами проходження тестів слухачі отримають дипломи про успішне проходження Школи відкритих інновацій.
Окрім того, серед учасників буде обрано 15+ громад,  які отримають підтримку від CASERS -  супровід і консультації щодо організації кейс-чемпіонатів.
CASERS надає свою платформу і методичну підтримку органам місцевого самоврядування щодо організації, оформлення, розміщення кейсів, пошуку та залученню учасників, що нададуть рішення кейсів. Органи місцевого самоврядування самостійно обирають переможців. Тематика кейсів для чемпіонату необмежена.
► Контакти 
Ольга Коваленко, керівниця проєкту, 
телефон +38 099 2071466.

Школа відкритих інновацій для громад реалізується ГО «КЕЙСЕРС» в межах програми «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Немає коментарів:

Дописати коментар