пʼятницю, 28 січня 2022 р.

Візит у Микулинецьку селищну громаду


27 січня 2022 р. Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Руслан Фронц разом з консультантами Тернопільського РВ Оксаною Гірчак та Тетяною Чуріловою відвідали Микулинецьку селищну територіальну громаду.

Пандемія коронавірусної хвороби внесла корективи у можливість здійснювати візити для офлайн зустрічей, тому спілкування відбувалось здебільшого в онлайн-форматі. Сьогодні випала нагоди зустрітись з Микулинецьким селищним головою Слободяном Іваном Васильовичем.

Виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Руслан Фронц розповів про діяльність Асоціації міст України. Іван Васильович розповів про діяльність Микулинецької громади, зокрема поділився інформацією про успішні зміни, які вже відбулись в громаді, а також окреслив плани на майбутнє. Під час візиту обговорили важливість регулярного відвідування сайту Асоціації міст України, а також  телеграм каналу, Фейсбук сторінок АМУ та Тернопільського РВ АМУ.


Під час візиту також обговорили:

- про будівництво нової амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги у Микулинецькій громаді, яка вже на завершальній стадії (будівництво відбувається на умовах співфінансування, близько 800 тис. з місцевого бюджету громади)

- про історичну значущість населених пунктів громади, які можуть бути «туристичними магнітами»;

- про важливість чесної сплати податків;

- про місце зарахування ПДФО з урахування особливостей реєстрації головного офісу, фактичного місця розташування виробничих потужностей, місця проживання працівників даного підприємства.


На завершення зустрічі команда Тернопільського РВ АМУ домовилась з Іваном Васильовичем про тісну співпрацю на благо розвитку громад Тернопільщини, зокрема Микулинецької селищної територіальної громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар