вівторок, 18 січня 2022 р.

Команда Тернопільського РВ АМУ з інформаційно-консультаційним візитом завітала у Заліщицьку громаду


17 січня Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Руслан Фронц разом з консультантами Тернопільського РВ Гірчак Оксаною та Чуріловою Тетяною відвідали Заліщицьку міську територіальну громаду. У зустрічі взяли участь Заліщицький міський голова Іван Петрович Дрозд, заступники міського голови, начальники відділів Заліщицької міської ради, директор ЦНАПу, лікарі та спеціалісти відділів міської ради.

Руслан Фронц виступив з презентацією про Асоціацію міст України, під час якої детально розповів про діяльність АМУ, про структуру та досягнення.

Консультант з бюджетних питань детально ознайомила з особливостями бюджетного процесу 2021/2022 рр. в частині місцевих бюджетів.


У ході зустрічі була «гаряча» дискусія, оскільки у багатьох сферах, зокрема в освітній, медичній, соціальній є суттєва нестача коштів.

Під час візиту також обговорили проблеми, які «болять» місцеве самоврядування.


Консультант з питань комунікації закликала регулярно читати сайт, телеграм канал та Фейсбук сторінку Асоціації міст України та Тернопільського РВ АМУ.

На завершення зустрічі команда ТРВ АМУ мала приємність ще окремо поспілкуватись із Заліщицьким міським головою Іваном Петровичем. Спільними зусиллями робити все, аби місцеве самоврядування України процвітало, домовились із Заліщицьким міським головою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар