вівторок, 27 липня 2021 р.

Делегація з Тернопільщини на ХVI Українському муніципальному форумі

 


У Одесі триває День Місцевої демократії та відкритого врядування: від діалогу до сталого партнерства ХVI Українського муніципального форуму, який Асоціація міст України проводить 27-29 липня у м.Одесі. Перший день - День Місцевої демократії та відкритого врядування: від діалогу до сталого партнерства.

Учасниками XVІ Форуму є близько 500 міських голів та керівників органів місцевого самоврядування, представників парламенту, уряду, закордонні партнери АМУ та представники міжнародних організацій.

У заході бере участь також участь делегація з Тернопільщини. До складу делегації від Тернопільської області входять: міський голова Тернополя, Голова Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України, член Правління АМУ Сергій Надал, селищний голова Підволочиська, член Правління АМУ Віталій Дацко, міський голова Збаража Роман Полікровський, міський голова Почаєва Василь Бойко, сільський голова Васильковець Андрій Гайдаш, міський голова Бережан Ростислав Бортник, міський голова Копичинець Богдан Келічавий, секретар Гримайлівської селищної ради Оксана Диць, заступник Вишнівецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юлія Цимбалюк, заступник Товстенського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петро Дутка, заступник Козівського селищного голови Михайло Простяк, заступник Бучацького міського голови Олена Сурм'як, перший заступник Борщівського міського голови Володимир Дуплавий, заступник Хоростківського міського голови Сергій Колосівський, радник Бережанського міського голови Бабійчук Анна та виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Руслан Фронц.


Міський голова Тернополя, Голова Тернопільського РВ АМУ Сергій Надал взяв участь у панельній дискусії: "Відкрите врядування та підтримка демократичних інновацій на місцевому рівні в умовах кризи та у подальшому" та виступив із презентацією кращих практик Тернопільської громади у сфері відкритого врядування.


Немає коментарів:

Дописати коментар