вівторок, 20 листопада 2018 р.

Консультаційний візит до Вишівецької селищної ОТГ


З консультаційною метою Вишнівецьку селищну ОТГ відвідали Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак разом з консультантами Тернопільського РВ АМУ.

У ході консультаційного візиту, Виконавчий директор ТРВ АМУ, консультант з питань місцевого економічного розвитку Ігор Гірчак, презентував свої пропозиції до Стратегії розвитку Вишнівецької селищної ОТГ, яку заздалегідь ретельно проаналізував. Ігор надав пропозиції щодо деталізації кількісних показників у завданнях Стратегії (уточнення наявного та бажаного результату). Під час консультації обговорили діяльність Ради підприємців, котра вже діє в громаді. Консультант з МЕР відзначив, що в документі дуже доречно залучено співпрацю з бізнесом та з громадськими організаціями. Ігор детально розповів про функції Групи управління стратегією та зазначив:

«Окрім моніторингу, важливою функцією цієї Групи є донесення до громадськості інформації про те, як впроваджується Стратегія». Ця Група управління стратегією є одним з інструментів комунікації між Вами (радою) та громадськістю».

Цього року Вишнівецька ОТГ вперше запровадила «Бюджет участі». Про усі нюанси у впровадженні цього інструменту розповів Максим Черкашин. Також консультант детально розповів про те, як написати успішний проект. Під час розповіді Максим детально пояснив як написати проектну заявку.



Немає коментарів:

Дописати коментар