понеділок, 5 листопада 2018 р.

ОМС Тернопільщини у Книзі успіхів


Асоціація міст України представляє черговий випуск видання Книга успіхів.Це квартальна збірка за ІІІ квартал  2018 року. Видання здійснене в рамках Проекту ПУЛЬС, який Асоціація міст України реалізує за підтримки USAID. У цьому випуску Книги успіхів опубліковано більше 80 історій, які демонструють позитивний вплив децентралізації на життя громад.
Отримавши завдяки реформам нові повноваження та ресурси, органи місцевого самоврядування мають можливість спрямовувати збільшені бюджети на покращення комфорту та підвищення якості життя у громадах. Зміни на краще спостерігаються практично в усіх сферах – від освіти та охорони здоров’я до ЖКГ.
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на Дні діалогу з владою, який АМУ провела у Тернополі 24 вересня 2018 року, наголосив, що реформу децентралізації буде продовжено, і переданий на місця ресурс треба конвертувати в нову якість життя людей.
Про успіхи: Заводської селищної ОТГ, Великогаївської сільської ОТГ, Підволочиської селищної ОТГ та успіхи м.Тернополя у новій КНИЗІ УСПІХІВ.

«Хочу висловити сподівання, що зібрані Асоціацією міст України історії успіхів надихнуть органи місцевого самоврядування на подальшу плідну роботу задля створення дійсно європейських умов життя у своїх громадах», - Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан

Немає коментарів:

Дописати коментар