вівторок, 28 вересня 2021 р.

Анонс онлайн-конференції

 


ГО «Гуртом!» та Почаївська міська рада за підтримки Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України проводять підсумкову онлайн-конференцію за проектом «Розробка «Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки на території Почаївської МОТГ на 2022-2027 роки».

Програма заходу включає презентацію проекту Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки на території Почаївської МОТГ на 2022-2027 роки, презентацію звіту щодо стратегічної екологічної оцінки проекту Програми охорони довкілля, виступи експертів та членів робочої групи, обговорення напрацьованих матеріалів.

Для участі в онлайн-конференції запрошуються представники органів місцевого самоврядування територіальних громад Тернопільської області, представники місцевих ЗМІ та громадськості.

Дата проведення: 30.09.2021 р., початок о 15-00. Орієнтовна тривалість заходу: 1,5год.

Реєстрація учасників на електронну пошту trvamu@gmail.com не пізніше 15.00 29 вересня. 

 

Організатори: ГО «Гуртом!», Почаївська міська рада, Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України.

Захід проводиться за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках проекту EU4USociety. Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Немає коментарів:

Дописати коментар