пʼятницю, 9 серпня 2019 р.

Тернопільське РВ АМУ та Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву підписали Меморандум про співпрацю


Сьогодні, 9 серпня, Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України в особі Виконавчого директора Ігоря Гірчака та Тернопільське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» в особі директора Андрія Козака підписали Меморандум про співпрацю.
Підписання Меморандуму відбулось в Тернопільському РВ АМУ. Ігор Гірчак, під час вступного слова, розповів про діяльність Асоціації міст України та зауважив:
«Асоціація міст України є найавторитетнішою в Україні недержавною організацією, що представляє позицію та захищає права місцевого самоврядування, веде від імені громад діалог з органами державної влади на всіх рівнях. На сьогодні членами АМУ є 781 ОМС, з яких 342 ОТГ. У складі Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України 35 членів».

Метою Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль, спрямованих на реалізацію житлової політики держави, захист житлових прав громадян України, запровадження інноваційних механізмів, спрямованих на вирішення житлових проблем населення України та подальший розвиток місцевого самоврядування.
Згідно Меморандуму сторони будуть разом:
- напрацьовувати механізми, спрямовані на прискорення розвитку житлового сектору та збільшення об’ємів будівництва житла для молоді;
- підтримувати та розвивати програми молодіжного кредитування;
- сприяти втіленню місцевих й державних програм забезпечення населення доступним житлом.

Під час зустрічі виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Ігор Гірчак та директор Тернопільського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Андрій Козак також обговорили наступні кроки спільної діяльності, задля втілення поставленої мети.


Немає коментарів:

Дописати коментар