понеділок, 6 грудня 2021 р.

Анонс вебінару з питань організації якісної системи соціального захисту в Тернопільському РВ АМУ

 


Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України, у четвер, 9 грудня 2021 р., проведе вебінар з питань організації в територіальних громадах якісної системи соціального захисту, соціального забезпечення та захисту прав дітей.

Захід відбуватиметься в рамках проєкту «СПІЛЬНО» який впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Асоціацією міст України, Українською мережею за права дитини та партнерами за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). Робота з громадами здійснюється для поширення кращих практик проєкту «СПІЛЬНО», напрацьованих партнерами під час роботи з органами місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей. Створено 9 обласних «соціальних хабів», які покривають всю територію України. В Тернопільський хаб входить Львівська та Тернопільська області.

Під час семінару будуть обговорюватися питання формування бюджету галузі «Соціальний захист», розробка цільових регіональних програм, її складові, етапи її розробки та прийняття, застосування програмно-цільового методу при плануванні та виконанні бюджетних програм.

До участі в онлайн-заході запрошуються посадові особи органів місцевого самоврядування Тернопільської та Львівської областей

Модератором вебінару виступить Чурілова Тетяна Іванівна – консультант з бюджетних питань Тернопільського РВ АМУ.

Запрошуємо реєструватись, шляхом надсилання реєстраційної форми на пошту Тернопільського РВ АМУ. Захід відбудеться у онлайн-форматі на платформі ZOOM.

Початок роботи 09.12.2021 р. об 11:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар