вівторок, 10 серпня 2021 р.

Асоціація міст України та Українська асоціація проектних організацій співпрацюватимуть у сфері розвитку муніципальної інфраструктури

 


9 серпня у центральному офісі АМУ відбулася церемонія підписання Меморандуму про співробітництво між ВАОМС «Асоціація міст України» та Асоціацією «Українська асоціація проектних організацій».

Документ підписали Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан та Президент Української асоціації проектних організацій Вадим Олійник.
Сторони Меморандуму зацікавлені у розвитку партнерства і співпраці у питаннях реалізації проектів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів об’єктів інфраструктури, зокрема, автомобільних доріг.
Головна мета - сприяння гармонізації та реформуванню українського законодавства з використанням досвіду розвинених демократичних країн та кращих міжнародних практик щодо впровадження системи організації та виконання проектних та ремонтно-будівельних робіт.
  
Під час підписання Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан висловив сподівання, що партнерство та співпраця з Українською асоціацією проектних організацій сприятиме модернізації та розвитку муніципальної інфраструктури, адже якісне проєктування та виконання ремонту і будівництва збільшує ефективність використання коштів територіальних громад.
Президент Української асоціації проектних організацій Вадим Олійник зазначив, що сподівається на подальшу плідну співпрацю обох Асоціацій з метою розвитку дорожньої інфраструктури в містах та громадах.
Для досягнення мети Меморандуму сторони обмінюватимуться інформацією і досвідом, утворюватимуть робочі групи, спільно поводитимуть тренінги, конференції та інші заходи.

Немає коментарів:

Дописати коментар