вівторок, 2 липня 2019 р.

Заводський селищний голова Людмила Павлінська бере участь у конференції UKRAINE REFORM CONFERENCЕ в Канаді

Заводський селищний голова бере участь у Конференції з питань реформ в Україні в Торонто (Канада).
Триває навчальна поїздка представників громад-членів АМУ до Канади на Конференцію UKRAINE REFORM CONFERENCЕ, яка присвячена питанню реформ Україні та з питань децентралізації, яка 2-4 липня триває у Торонто та вивчення досвіду об’єднаних громад Канади (4-5 липня).
У поїздці бере участь Виконавчий директор Асоціація міст України Олександр Слобожан (3 липня Виконавчий директор АМУ виступить панелі «Децентралізація в дії»). Також до складу делегації входять представники громад, по одному голові громад з кожної області, які були відібрані за конкурсом. Від Тернопільської області участь у заході бере Заводський селищний голова Павлінська Людмила Романівна.
У насиченій програмі поїздки заплановано знайомство із системою державного управління Канади, у т.ч. з моделями місцевого самоврядування та історією об'єднання громад Онтаріо. Заплановані відвідини водоочисних споруд, успішних підприємств, історичних місць.
«Канада – велика потужна країна, в якій сьогодні проживає більше мільйона українців. Маю надію, що в ці дні перебування в Канаді вдасться перейняти досвід та налагодити контакти, за допомогою яких Заводська громада матиме змогу отримати нові інвестиції, отримає розвиток у сфері легкої промисловості, поводження з твердими побутовими відходами та іншими проблемними питаннями для громади та України в цілому», - коментує Людмила Романівна.


Немає коментарів:

Дописати коментар