понеділок, 28 січня 2019 р.

Журналіст газети «Свобода» отримала Подяку Прем’єр-міністра України


Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак, в редакції газети «Свобода», вручив подяку Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана журналістці редакції газети «Свобода» Деркач Зоряні Михайлівні. Цю нагороду ініціювала Асоціація міст України за професійне висвітлення журналістом процесу реформи децентралізації у Тернопільській області.

Від початку реформи децентралізації Зоряна Михайлівна цікавилась цією темою. Вона започаткувала й успішно розвинула рубрику «Сила громади», під якою публікувала інтерв’ю з головами громад. Досліджувала процес створення громад, їх становлення та розвитку й висвітлювала успіхи та проблеми з якими стикались громади. Завдяки публікаціям Зоряни Михайлівни, проводиться робота з підвищення обізнаності населення Тернопільській області щодо переваг і здобутків реформи місцевого самоврядування.

Деркач Зоряна регулярно бере участь у заходах, які організовує Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України, зокрема у прес-турах (які відбуваються в рамках проекту Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID). Зоряна активно висвітлювала роботу Дня Діалогу, який Асоціація міст України провела 24-25 вересня 2018 року в м.Тернополі.


Ігор Гірчак відзначив: «Така нагорода є цілком заслуженою, оскільки завдяки плідній роботі  Зоряни Михайлівни жителі Тернопільщини дізнаються про кращі практики, ініціативи й позитивні зрушення в розвитку територіальних громад області. Від імені Тернопільського РВ АМУ висловлюємо велику вдячність за висвітлення реформи децентралізації - найуспішнішої реформи в Україні»
На завершення виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.




Немає коментарів:

Дописати коментар