пʼятницю, 25 січня 2019 р.

У Тернополі відбулась фахова майстерня


24 січня 2019 року у м.Тернополі відбулась одноденна фахова майстерня для представників Обласної та районних рад регіону на тему: «Бізнес-планування діяльності публічних закладів охорони здоров’я, що знаходяться у власності органів місцевого самоврядування».
Модератором заходу виступив Костянтин Надутий. Учасниками були керівники та представники районних рад, керівники медичних закладів Тернопільської області. У майстерні взяли участь також виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак та консультанти Тернопільського РВ АМУ. Організаторами фахової майстерні є Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад». Захід відбувався в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Під час заходу Костянтин Надутий детально зупинився на питанні законодавчого регулювання діяльності комунального некомерційного підприємства у сфері охорони здоров’я (ретельно проаналізував відповідні Закони України, постанови і розпорядження Уряду, накази Міністерства охорони здоров’я). Також модератор розповів про першочергові кроки бізнес-планування для комунального підприємства у сфері охорони здоров’я з некомерційним характером діяльності.

Протягом усього заходу учасники були дуже активними: жваво обговорювали проблематику, висловлювали свої думки та ділились досвідом.


Немає коментарів:

Дописати коментар