вівторок, 29 січня 2019 р.

Сергій Надал презентував у Києві успішні проекти Тернополя


Сьогодні у Києві розпочався Конгрес «Бізнес для Розумних Міст», у якому взяла участь делегація від м.Тернополя на чолі з Тернопільським міським головою Сергієм Надалом. Цей захід щорічно збирає у Києві лідерів регіону для вирішення проблем міст та пошуку найкращих партнерів для реалізації проектів і надання послуг. Асоціація міст України є партнером заходу.

У перший день Конгресу, присвяченому участі бізнесу в трансформації міст, очільник Тернополя презентував SMART-проект «Впровадження транспортної моделі у м. Тернопіль як складова трансформації міста у стале та розумне», а також проінформував про ті успішні електронні сервіси та портали, якими щоденно користуються тернополяни.

«Одним із хороших прикладів участі бізнесу в трансформації міст є успішна реалізація у Тернополі нової транспортної моделі без витрачання бюджетних коштів, - зазначив Сергій Надал. - Завдяки спільній роботі нам, одним із перших в Україні, вдалося запровадити електронну систему оплати проїзду у всьому громадському транспорті (приватному та комунальному), а наступним кроком буде створення єдиної комунальної транспортної компанії та відмова від малих маршруток на противагу великих комфортабельних автобусів».

Джерело - сайт ТМР



Немає коментарів:

Дописати коментар