понеділок, 28 січня 2019 р.

Відбувся турнір з футзалу присвячений 100-річчю соборності України


У суботу, 26 січня, у м.Городенка, що на Івано-Франківщині, проходив ІІ традиційний турнір з футзалу серед команд міських рад, присвячений 100-річчю соборності України.
Турнір серед команд міських рад відбувся уже вдруге. Минулого року змагання проходили у м.Чорткові, оскільки Чортківський міський голова Володимир Шматько виступив ініціатором створення турніру такого формату. Минулого року переможцем став колектив Городенківської міської ради, тому цьогоріч турнір за участі семи команд з різних міст країни проходив у м.Городенка.
У турнірі взяли участь команди міських рад: Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької, Кам’янець-Подільської, Городенківської та Чортківської. Учасниками були також Збірна міських голів України.

На церемонії відкриття міський голова Чорткова Володимир Шматько, як засновник турніру, розповів про ідею змагань: «Хмельниччина, Тернопільщина, Чернівеччина, Івано-Франківщина – єдині, як і вся країна. І символічно, що саме у час, коли Україна відзначає століття соборності, наш турнір проходить у Городенці – краю справжнього патріотизму».
Отож, команда Чортківської міської ради волею жеребу потрапила у групу до колег із Кам’янця-Подільського та Івано-Франківська. Команда Чортківської міської ради двічі перемогла – 6:2 та 2:0. У півфіналі чортківчани перемогли команду Хмельницької міської ради з рахунком 6:3. Фіналістами турніру були команди Чортківської міської ради та Івано-Франківської міської ради.
Переможцями турніру стала футзальна команда Чортківської міської ради з рахунком 5:0.
Чортківська міська рада дякує колегам із Городенківської міської ради, зокрема в.о. міського голови Любомиру Музичці за високий рівень організації турніру, а всім командам-учасницям за здоровий дух суперництва.

Немає коментарів:

Дописати коментар