четвер, 21 червня 2018 р.

Проект із Тернополя здобув перемогу


Проект з Тернополя «Гендерні стереотипи і ІТ: будуємо майбутнє з жінками підприємцями» напрацьований ГО «ІТ Хауз» спільно з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України став одним із семи переможців в рамках всеукраїнського конкурсу на фінансування короткострокових гендерних ініціатив. Основною метою проекту є популяризація сфери ІТ для жінок та окреслення перспектив розвитку власного бізнесу цієї галузі для сучасної жінки.

Конкурс проводився Асоціацією міст України в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (проект ПРОМІС). У ньому взяли участь міські ради - члени АМУ. Всього в рамках конкурсу було подано понад 180 заявок.

Оголосили переможців конкурсу Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан та директор Проекту ПРОМІС Олександр Кучеренко на XIV Українському муніципальному форумі, який 18-19 червня проводила Асоціація міст України. Захід відбувся за участі Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Український муніципальний форум - традиційний щорічний захід, який є майданчиком для обговорення питань і вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, вдосконалення законодавчої бази, вирішення конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Немає коментарів:

Дописати коментар