пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Як створити та ефективно організувати роботу ЦНАПу вивчали на практикумі у Тернополі

22 червня 2018 р. у Тернополі відбувся практикум із застосування законодавства для представників органів місцевого самоврядування, у т.ч. ОТГ Тернопільщини на тему «Організація надання адміністративних послуг в ОТГ. Створення Центрів надання адміністративних послуг». Практикум організувало Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України за сприяння Департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації. Захід відбувався в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.
З привітальним словом виступив заступник виконавчого директора Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Руслан Фронц, який ознайомив присутніх з діяльністю, яку здійснює Асоціація міст України в рамках реалізації проекту «ПУЛЬС», зокрема в частині проведення просвітницьких заходів.
Під час заходу обговорили такі питання:

- Новини законодавства в сфері надання адміністративних послуг. Досвід інтеграції послуг у центрі надання адміністративних послуг міста Луцька.


- Діяльність центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Голобської селищної ради (розповіла Фьодорова Марія Василівна - начальник центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Глобської селищної ради).

- Організація діяльності центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради. 




Модераторами практикуму виступили: Книш Тетяна Володимирівна - перший заступник директора Департаменту "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Луцької міської ради та Мельничук Людмила Сергіївна -керівник центру надання адміністративних послуг Шумської міської ради.


Під час заходу учасники активно бесідували, обмінювались думками та досвідом, задавали питання модераторам, які детально роз'яснювали кожне запитання. Дуже важливим для учасників практикуму було отримання практичних рекомендацій у повсякденній роботі.



Немає коментарів:

Дописати коментар