четвер, 26 вересня 2019 р.

Виконавчий директор ТРВ АМУ Ігор Гірчак бере участь у першій зустрічі Спільноти практик з місцевої демократії в Україні

Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак бере участь у першій зустрічі Спільноти практик з місцевої демократії в Україні: Фінансова сталість та посилення адвокації національних асоціацій місцевих органів влади.
Перша зустріч Спільноти практик, яку організували Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи спільно з Асоціація міст України дає можливість представникам національних асоціацій органів місцевого самоврядування України та інших європейських країн разом з національними та міжнародними експертами обговорити питання посилення інституційної спроможності Асоціація міст України. Важливою метою зустрічі є також обмін досвідом та гарними практиками щодо генерації власних доходів та розвитку комунікації для посилення адвокації та надання високоякісних послуг. Фінансова спроможність, а також цільова комунікація дозволяє асоціаціям відповідати оперативно на потреби своїх членів. 



Зустріч Спільноти практик організована проєктом «Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні», який реалізується Конгресом в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2018 – 2021 роки. Проєкт спрямований на підвищення якості місцевої демократії в Україні шляхом посилення інституційних структур та підтримки органів місцевого самоврядування та їх національних асоціацій в діяльності щодо запровадження принципів етики в процесі прийняття рішення, а також підтримки більш інклюзивного, прозорого, підзвітного та орієнтованого на громадян місцевого врядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар