неділю, 16 вересня 2018 р.

Вишнівецька громада святкувала свій другий день народження


13 вересня виповнилось два роки з дня створення Вишнівецької селищної об’єднаної територіальної громади. З цього приводу, вчора у Вишнівці, відбулось урочисте святкування. Команда Тернопільського РВ АМУ, на запрошення громади, приїхали привітати із нагоди свята.
Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення радо привітав весь колектив Вишнівецької ради, а також усіх вишнівчан:


«Радий вітати Вас з маленькою річницею Вишнівецької ОТГ. Мені приємно вітати ще й з того приводу, що 29 серпня позачерговою сесією Вишнівецької селищної ради було прийнято рішення про те, що Вишнівецька ОТГ увійшла до складу  Асоціації міст України. До слова, тепер Тернопільське РВ АМУ налічує 34 члени – міста/селища/села Тернопільської області. Також хочу додати, - продовжує Ігор Гірчак, -Ми постійно моніторимо громади Тернопільської області і варто віжзначити, що Вишнівецька ОТГ у числі лідерів об’єднаних громад Тернопільщини. Дякую Вам Володимире Васильовичу та Вашій перспективній команді за те, що кожного дня робите все, щоб громада розвивалася»

З нагоди свята відбулось урочисте відкриття фонтану у смт.Вишнівець.

Під час вітань консультант з правових питань Максим Черкашин зазначив:
«Ще зовсім нещодавно ми відвідували Вишнівець надаючи консультації щодо об'єднання. Ми бачили яким було селище, і якою стала громада сьогодні. Пройшло зовсім мало часу, а ви вже облаштували новий сквер, сучасний стадіон, споруджуєте дитячі та спортивні майданчики. Звичайно, це заслуга всієї громади, але, в першу чергу, її лідера, який вміє об'єднати навколо себе команду та надихнути власним прикладом»
Колектив Тернопільского РВ АМУ щиро вдячний за запрошення, за цікаву програму та за теплий прийом. Бажаємо громаді процвітання, достатку й добробуту кожному мешканцю ОТГ.
Автор - Ксенія Кара

Примітка. При використанні матеріалу прохання вказувати першоджерело.

Немає коментарів:

Дописати коментар