неділю, 29 липня 2018 р.

574-ий день народження святкували Ланівці


28 липня День хрещення Київської Русі-України, святого Володимира, а на Тернопільщині у цей день ще одне свято – День міста Ланівці. Цьогоріч місто відсвяткувало свій 574-й день народження й перший свій день народження у складі Лановецької міської об’єднаної територіальної громади. Громада відносно молода, проте перспективна, адже за такий короткий термін свого існування зробила чимало позитивних змін як у місті Ланівці так й у населених пунктах, що увійшли в Лановецьку ОТГ.

На свято завітали виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак та консультант з правових питань Тернопільського РВ АМУ Максим Черкашин, котрі привітали усіх ланівчан та гостей зі святом. Ігор Гірчак впевнено зауважив:

«Приємно, будучи причетним до створення Лановецької ОТГ та її поточної діяльності, кожного разу бачити та дізнаватись про чергові успіхи громади».

Приїхали привітати Ланівці також представники інших міст Тернопільщини, зокрема: Чортківський міський голова Володимир Шматько та його заступник Тимофій Роман, заступник Підгаєцького міського голови Пеляк Василь.

Лановецький міський голова Роман Казновецький висловив слова вдячності усім хто завітав на свято міста, а також відзначив:

«Ми разом з Асоціацією міст України, Тернопільським РВ зокрема, розвиваємо місто й громаду Консультанти Тернопільського РВ АМУ – це люди, які дійсно нам допомагали та допомагають і зараз. Велике Вам дякую».


Немає коментарів:

Дописати коментар