середу, 25 липня 2018 р.

3-тій день народження Шумської об'єднаної територіальної громади


 24 липня 2018 року – 3-тю річницю Дня Народження громади – святкує одна з першопрохідців процесу об'єднання, одна з найуспішніших та передових громад Тернопільської області – Шумська об’єднана територіальна громада. За три роки зроблено чимало: освітлення у населених пунктах громади, відремонтовано дороги та тротуари, зроблено ремонти у освітніх закладах громади, оновлено матеріально - технічне забезпечення закладів освіти, відкрито нові очисні споруди, проведено реконструкцію парку «Соснина», затверджено Програму безпеки Шумської громади та багато інших досягнень.

Ігор Гірчак  
У святкуванні взяв участь Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак, який привітав громаду зі святом, висловив свою схвальну оцінку тому як Шумська громада розвивається та побажав й надалі «родючих плодів» невтомної праці й такої ж плідної співпраці з Асоціацією міст України, зокрема з Тернопільським РВ.  
Володимир Плетюк
Шумський міський голова Володимир Плетюк, у свою чергу, висловив слова вдячності Асоціація міст України, зокрема Тернопільському регіональному відділенню Асоціації міст України за постійну різносторонню підтримку та лобіювання інтересів ОМС та розвиток Шумської громади.


Немає коментарів:

Дописати коментар