четвер, 29 березня 2018 р.

Безпека на території Шумської ОТГ


Відбулось засідання фокус-груп в рамках реалізації проекту «Підвищення рівня підзвітності поліції та органів місцевого самоврядування перед громадами та налагодження діалогу через прийняття Комплексних програм розвитку безпеки у 18 територіальних громадах західних областей України» за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED). В межах Тернопільської області даний проект реалізується Центром правових та політичних досліджень "СІМ" у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України.

Шумська ОТГ є однією з трьох ОТГ Тернопільської області, яка є учасницею проекту. Учасниками фокус-груп були: представники виконкому ОТГ, старости населених пунктів громади, депутати міської ради, освітяни, активні мешканці громади.
Шумська ОТГ - одна з найбільших об'єднаних територіальних громад у Тернопільській області. Хоча й багато чого вже зроблено в напрямку створення безпечних умов (наприклад, проводиться освітлення вулиць), але ще є чимало заходів, яких варто вжити, аби мешканці громади почували себе у безпеці.  Учасники фокус-груп висловлювали свої думки стосовно того, що саме вони вважають за «небезпеку» та, що варто зробити, аби створити безпечні умови на території Шумської ОТГ.


Немає коментарів:

Дописати коментар