середу, 28 березня 2018 р.

Лановецька ОТГ дбає про безпеку своїх мешканців


Відбулось засідання фокус-груп в рамках реалізації проекту «Підвищення рівня підзвітності поліції та органів місцевого самоврядування перед громадами та налагодження діалогу через прийняття Комплексних програм розвитку безпеки у 18 територіальних громадах західних областей України» за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED). В межах Тернопільської області даний проект реалізується Центром правових та політичних досліджень "СІМ" у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України.
Лановецька ОТГ є однією з учасниць проекту. Учасниками фокус-груп були: представники виконкому ОТГ, комунальних підприємств, депутати міської ради, громадські активісти, представники ЗМІ.

У ході зустрічі мова велась про шляхи створення безпечних умов проживання мешканців на території Лановецької міської об’єднаної територіальної громади. Учасники фокус-груп активно висловлювали свої думки стосовно стану безпеки на території громади, називали фактори небезпеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар