вівторок, 7 березня 2023 р.

На Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України вирішили питання компенсації різниці в тарифах


Голови регіональних відділень, члени Правління, представники громад-членів, виконавчий директор і голова Асоціації міст України взяли участь в засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, який відбувся у Львові 04 березня 2023 року під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Щодо питань діяльності органів місцевого самоврядування від Асоціації міст України виступили Бучанський міський голова Анатолій Федорук, Тернопільський міський голова Сергій Надал, Близнюківський селищний голова Геннадій Король.

Голова Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України Сергій Сухомлин озвучив проблеми громад з компенсацією різниці в тарифах, на що Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив присутніх у вирішенні питання та забезпеченні визначеного законом фінансування з державного бюджету.

В продовження звернення Правління Асоціації міст України Президент України Володимир Зеленський закликав всіх до єдності у вирішенні питань, які стоять наразі перед Україною. Робота над вирішенням проблем місцевого самоврядування та покращенням надання послуг мешканцям громад продовжується.

Немає коментарів:

Дописати коментар