пʼятницю, 30 грудня 2022 р.

За сприяння Асоціації міст України громади Тернопільщини отримали допомогу


Від початку повномасштабної війни Тернопільщина стала надійним тилом. Величезна кількість внутрішньо переміщених осіб знайшла прихисток саме на Тернопіллі.

За сприяння Асоціації міст України, гуманітарний штаб Києва направив допомогу громадам Тернопільщини у вигляді борошна. 19 громад-членів Асоціації міст України в Тернопільській області отримали допомогу, зокрема Тернопільська, Бережанська, Бучацька, Заліщицька, Збаразька, Копичинецька, Лановецька, Підгаєцька, Скалатська міські, Великоберезовицька, Підволочиська, Вишнівецька, Заводська, Гусятинська, Товстенська селищні, Васильковецька, Великогаївська, Лопушненська, Золотниківська сільські громади. Борошно розподіляють в якості гуманітарних наборів, спечуть хліб, солодощі для потреб ВПО.


Громади висловлюють вдячність за отриману допомогу.


Відтак, Лановецька міська рада на своїй фейсбук сторінці вже висловила слова вдячності та повідомила про використання борошна:

«Запашний домашній хліб від господинь із сіл Якимівці та Татаринці цього тижня доставлено особам, які постраждали від війни. Зокрема в місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Слід зазначити, що 400 кг борошна на випікання хліба господиням доставлено від Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України спільно із Лановецькою міською радою».



Немає коментарів:

Дописати коментар