середу, 25 листопада 2020 р.

IV Всеукраїнська конференція «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості»


Асоціація міст України та Академія праці, соціальних відносин і туризму 10 грудня 2020 року на платформі Zoom проводять четверту Щорічну Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Муніципальна реформа в контексті євроінтеграції України: позиція влади, науковців, профспілок та громадськості».

Мета конференції – формування підходів щодо науково-методичного забезпечення сучасного етапу муніципальної реформи в Україні відповідно до європейських принципів і стандартів на основі співставлення позицій з цього питання влади, науковців та інститутів громадянського суспільства, зокрема, профспілок, об’єднань органів місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.
Конференція проводиться в рамках відзначення Дня місцевого самоврядування.
До участі в науковому заході запрошуються науковці, викладачі та аспіранти представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, громадські активісти, всі хто опікується проблемами успішного проведення муніципальної реформи в Україні відповідно до європейських принципів і стандартів.
За результатами проведення конференції буде виданий збірник наукових праць учасників цього заходу.
Тематичні панелі  конференції:
• Науково-методологічні проблеми здійснення муніципальної реформи в Україні;
• Організаційно-правові проблеми муніципальної реформи в Україні;
• Вітчизняний та зарубіжний досвід проведення муніципальної реформи;
• Проблеми проведення муніципальної реформи в Автономній Республіці Крим та окремих районах Донецької і Луганської областей після їх деокупації;
• Роль інститутів громадянського суспільства у проведенні муніципальної реформи (національний та європейський виміри)
Робочі мови конференції: українська, англійська.
Необхідна інформація:
Для участі в конференції необхідно не пізніше 1 грудня 2020 року (включно) надіслати до оргкомітету конференції електронною поштою:
► заявку на участь (на адресу: lanatsn@ukr.net)
► тези доповіді обсягом до 5 сторінок (на адресу:viktork52@meta.ua).
Аспіранти та здобувачі наукового ступеня подають тези з рецензією наукового керівника або з випискою про рекомендацію їх до публікації кафедри відповідного навчального закладу чи наукової установи.
За підсумками Конференції будуть прийняті відповідні Рекомендації. Виступи учасників Конференції будуть узагальнені в електронній збірці матеріалів, яку буде розміщено на офіційному сайті Академії праці,соціальних відносин і туризму, а також на офіційному сайті Асоціації міст України. 
Оргкомітет залишає за собою право відбору тез для включення у збірник, а також доповідей для включення у програму конференції. 
Підтвердження участі у конференції – до 5 грудня 2020 року.
Для входу на відео-конференцію необхідно:
► ввести ідентифікатор конференції: 976 1551 3368
► ввести код доступу: 11111
Початок конференції о 9.00
 

Немає коментарів:

Дописати коментар