пʼятницю, 19 січня 2018 р.

Одним із важливих компонентів ефективного результату – правильно спланована робота

Станом на 01.01.2018 року у Тернопільській області уже створено 40 об’єднаних територіальних громад, серед яких є громади, які вже функціонують 2 роки, а є й такі, що вступили у прямі міжбюджетні відносини лише цього року.
Незважаючи на те, скільки часу функціонує громада, все ж практичних порад та консультацій, навчань та ґрунтовних роз’яснень потребує кожна ОТГ. Саме складанням графіку проведення заходів на 2018 рік (практикумів із застосуванням законодавства, "Маршрутів успіху", регіональних платформ, прес-турів) займались консультанти Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України разом з виконавчим директором ТРВ АМУ Ігорем Гірчаком. Кожен з консультантів подавав свої пропозиції стосовно того, які ж теми для практикумів мають більший попит серед ОМС області. Складено перелік об’єднаних територіальних громад, які покажуть свої досягнення під час прес-турів та «Маршрутів успіху». Також обрали теми для регіональних платформ, які будуть відбуватись за участі Народних депутатів України.
Отож, план – напрацьовано, як бачимо роботи чимало! Тепер будемо докладати усі зусилля, щоб праця дала свої щедрі плоди.  
Заходи відбуватимуться в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Немає коментарів:

Дописати коментар