понеділок, 10 грудня 2018 р.

Прес-анонс


11 грудня у м.Тернопіль відбудеться регіональний семінар «Енергоефективність на підприємствах: нові виклики, нові можливості».
Захід проводиться ГО «Школа енергоефективності» за організаційної підтримки Асоціації міст України в рамках проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Федерального Уряду Німеччини. Такий семінар вже відбувся у м.Чернігові (20 листопада), 11 грудня відбудеться у м.Тернополі та 17 грудня відбудуться у м.Краматорськ.

Мета семінарів – інформування представників бізнесу щодо підвищення ефективності використання ресурсів шляхом запровадження енергоефективних заходів.
Семінари орієнтовані на власників та керівників підприємств хлібопекарської, молочної, машинобудівної галузей та галузі виробництва неметалевих будівельних матеріалів. 
У заходах візьмуть участь представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Держенергоефективності, Європейського банку реконструкції та розвитку, сільські, селищні, міські голови, а також представники органів виконавчої влади Тернопільської області.
Місце проведення: м.Тернопіль, вул. Львівська, 11, 11 корпус (Зал засідань вченої ради Тернопільського Національного економічного університету).
Початок заходу о 10:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар