вівторок, 20 червня 2017 р.

Про ефективне функціонування ЖКГ розмовляли на черговому практикумі у Тернопільському РВ АМУ

20 червня 2017 р. в Тернопільському регіональному відділенні Асоціації міст України пройшов практикум із застосування законодавства на тему «Ефективне функціонування ЖКГ. Організація надання якісних житлово-комунальних послуг». Захід відбувався в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Під час семінару учасники розглянули питання змін та останніх нововведень законодавства в сфері надання житлово-комунальних послуг; діяльність комунальних підприємств в Україні. Також учасники оцінили стан, перспективи та шляхи вдосконалення системи комунального господарства в громадах. Окремо було розглянуто питання підвищення ефективності та надійності функціонування комунальних підприємств через делегування функцій на обслуговування спеціалізованим організаціям (аутсорсинг).
Участь у заході взяли заступники міських, селищних, сільських голів, керівники управлінь/відділів з житлово-комунального господарства рад, керівники комунальних  підприємств.
Модераторами практикуму виступили Стемковський Владислав Володимирович - заступник Тернопільського міського голови та Соколовський Олег Іванович – начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар