середу, 11 травня 2016 р.

В Тернопільському РВ АМУ сьогодні проходить практикум із застосування законодавства

11 травня 2016 року в Тернопільському регіональному відділенні Асоціації міст України проходить практикум із застосування законодавства на тему «Практика впровадження законодавства щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування в частині надання адміністративних послуг»Захід відбувається в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Участь в заході беруть міські голови, їх заступники, юристи рад міст членів АМУ та представники об’єднаних територіальних громад Тернопільської області.
До розгляду на практикумі запропоновані наступні питання:
  1. Про внесення змін до Закону України «Про держану реєстрацію речових прав на нерухоме майна та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень». Загальний порядок проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
  2. Про внесення змін до Закону України «Про держану реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців» і деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань». Зміни до законодавства, що регламентує процедуру державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, громадських формувань.
  3. Порядок передачі повноважень у сфері державної реєстрації від територіальних органів управління юстиції виконавчим органам сільських, селищних, міських рад.
  4. Зміни до законодавства, що регламентує процедуру державної реєстрації місця проживання фізичних осіб. Юридичні та практичні аспекти ведення реєстру територіальної громади.

Модератором заходу є Марцинкевич Василь Іванович, начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та легалізації громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області. Також перед учасниками практикуму виступатимуть:
  • Вовк Тетяна Василівна - І-ий заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.
  • Чепурна Ольга Василівна  - заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації.
  • Івасюк Юлія В’ячеславівна – начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.
  • Горохівський Антон Миколайович, начальник Відділу реєстрації проживання особи Управління державної реєстрації Тернопільської міської ради.




Немає коментарів:

Дописати коментар