середу, 25 березня 2015 р.

Розпочала роботу фахова майстерня «Законодавчі зміни у сфері містобудівної діяльності та архітектури»

25 березня об 11.00 розпочала роботу фахова майстерня Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України «Законодавчі зміни  у сфері містобудівної діяльності та архітектури»Захід відбувається в рамках реалізації проекту "Діалог".

Програма фахової майстерні:
·    Прийняття Закону України «Про внесення зміни до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт. Значення та позитивний аспект даної норми закону для органів місцевого самоврядування.
·    Укладення договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту. Проблемні питання та судова практика.
· Концепція децентралізації повноважень із здійснення архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства.

Модератор фахової майстерні: Павловська Марія Володимирівна,   головний юрисконсульт відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях управління правового забезпечення Тернопільської міської ради.




Немає коментарів:

Дописати коментар