вівторок, 19 лютого 2019 р.

Klitschko Foundation запрошує школи до участі в еко-освітньому проекті Zero Waste School


Klitschko Foundation за підтримки фундації Coca-Cola вдруге реалізовуватиме проект Zero Waste Schooll, який покликаний впровадити культуру сортування у школах та громадах.
Під час програми учасники дізнаються про принципи командної роботи, опанують навички проектного менеджменту, завдяки чому поетапно спланують власний проект. Також познайомляться з еко-активістами та лідерами думок.

Уже восени разом із місцевими жителями організують прибирання свого населеного пункту - Zero Waste Day, сортуючи та зважуючи сміття. Саме так мешканці сіл та міст із усіх куточків України зрозуміють, що вони є двигунами змін.
У минулому році учасники провели 50 локальних проектів для громад, зібрали 100 567 кілограм відходів, встановили 668 сміттєвих баків. У нагороду за активність 25 шкіл отримали прес для брикетування відходів. Прес допомагає акумулювати сміття у великій кількості та здавати вигідно на вторинну сировину. Завдяки проекту учасники усвідомили, що коли є спільна мета та злагоджена команда, їм все вдасться зробити. Такий досвід допомагає ще більше впевнитися у своїх силах, мотивує не зупинятися і бути учасником змін.
Приєднатись до команд Zero Waste School можна до 4 березня 2019 року. Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням: https://my.klitschkofoundation.org/. У цьому році команди складаються із 3 учнів 8 або 10 класів (2 дівчинки та 1 хлопчик або 2 хлопця та 1 дівчинка), директор та вчитель. Основними вимогами є готовність команди працювати задля спільного результату, бажання впливати та реалізовувати зміни у громаді.
Контактна інформація:
Василь Теремта - менеджер Klitschko Foundation
Телефон: +38 (098)-70-91-996

Немає коментарів:

Дописати коментар