вівторок, 20 вересня 2016 р.

В ПОЧАЇВСЬКІЙ ОБ`ЄДНАНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУДЕТЬСЯ СЕМІНАР ПО СКЛАДАННЮ ПАСПОРТА ГРОМАДИ

     

ПРЕС АНОНС

В четвер,  22 вересня в Почаєві відбудеться навчальний семінар (частина 2-а) для членів робочої групи розробки Стратегії розвитку Почаївської ОТГ та виконкому Почаївської міської ради щодо  особливостей складання Паспорту ресурсної бази об’єднаної громади.
Мета заходу: викласти  основи аналізу  Паспорту ресурсної бази ОТГ для використання в розробці  Стратегії розвитку цієї громади на  прикладах фрагментів аналізу Паспортів  Шумської, Підволочиської інших  ОТГ).
Захід  проводиться в рамках Проекту  Консолідація зусиль місцевої влади та громадськості Почаєва, Старого Таража, Комарина для розробки та реалізації Стратегії розвитку Почаївської об'єднаної територіальної громади”. Проект спрямований на підвищення спроможності активних громадян та місцевої влади до спільних дій в розробці та реалізації Стратегії розвитку Почаївської об’єднаної територіальної громади.
Паспорт ресурсної бази об’єднаної  територіальної громади – це документ, що включає в себе опис громади: назву,  історичну довідку, дані про площу, кількість населених пунктів, кількість населення, бізнес та комунальні та соціальні заклади, розрахунковий обсяг доходів; динаміку розвитку суб’єктів ОТГ за останні 5-10 років в порівнянні з сусідніми громадами, районом, областю; інші відомості.
Протягом вересня місяця цього року планується провести вісім робочих зустрічей (заходів) на території Почаївської міської об‘єднаної громади в рамках розробки Стратегії Почаївської ОТГ.
 Проект  Консолідація зусиль місцевої влади та громадськості Почаєва, Старого Таража, Комарина для розробки та реалізації Стратегії розвитку Почаївської об'єднаної територіальної громади” реалізується  Тернопільською обласною громадською організацією «Гуртом!» за фінансової підтримки міжнародного фонду «Відродження».
Партнерами проекту виступають Почаївська міська рада та Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України.

Контактні особи:
Чубик Андрій Віталієвич – заступник Почаївського міського голови, керівник робочої групи;
Ковалик Ігор Михайлович – виконавчий директор  ТОГО «Гуртом!». заст. керівника робочої групи.


Немає коментарів:

Дописати коментар