четвер, 17 березня 2016 р.

В Тернопільському РВ АМУ відбувся перший практикум із застосування законодавства

17 березня 2016 року в Тернопільському регіональному відділенні Асоціації міст України пройшов практикум із застосування законодавства на тему «Застосування законодавства про службу в органах місцевого самоврядування. Вимоги щодо декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру та оприлюднення декларацій». Захід відбувався в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Участь в заході взяли міські голови, їх заступники, юристи рад міст членів АМУ. Під час практикуму було розглянуті практичні питання застосування Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», рекомендації щодо декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру та оприлюднення декларацій. Окремо учасниками розглянуто питання конфлікту інтересів в органах місцевого самоврядування.
З вступним словом до учасників виступив виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Ігор Гірчак. Він розповів про мету та завдання проекту «ПУЛЬС»,  очікувані результати та заплановані заходи.

Модератором практикуму виступив Стандрет Василь Володимирович, начальник відділу кадрового забезпечення Тернопільської міської ради. Також участь в заході взяли Голінач Степан Васильович, ГДРІ відділу контрольно-перевірочної роботи управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Тернопільській  області та  Навроцький Сергій Васильович, співробітник відділу по боротьбі з корупцією та  організованою злочинністю УСБУ в Тернопільській області.





Немає коментарів:

Дописати коментар