вівторок, 1 квітня 2014 р.

Пасажирські перевезення та послуги з водопостачання в містах тепер під пильним оком громадськості










З березня 2014 р. в Тернополі розпочато реалізацію проекту «Запровадження громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування Дніпропетровської, Тернопільської областей та Автономної Республіки Крим з надання муніципальних послуг», який здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Представництва Світового банку в Україні. Виконавцем проекту в Тернополі є Тернопільська обласна громадська організація «Гуртом», партнерами проекту виступають: МО «Гармонія М» та Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України.

Метою проекту є проведення громадського моніторингу за діяльністю органів місцевого самоврядування з надання муніципальних послуг, зокрема, з організації надання послуг міських пасажирських перевезень (графік руху, зупинки, інформаційні таблиці) та водопостачання й водовідведення (поточні та капітальні ремонти мережі).
В ході проекту експерти зберуть кількісні та якісні показники в процесі проведення фокус-груп, спостереження, опитування споживачів та надавачів послуг, та вироблять рекомендації з покращення надання згаданих послуг .
Загальні результати проекту будуть представлені на міжрегіональній науково-практичній конференції.
Діяльність та результати проекту будуть опубліковані на сайті www.gromada-i-misto.org

Споживачі послуг можуть звертатися з пропозиціями до керівника проекту за телефоном : 0984971873 з 15-00 до 18-00 або на електронну  скриньку kovalyk2009@gmail.com.

1 коментар: