четвер, 13 вересня 2012 р.

Відбулися загальні збори Тернопільського РВ АМУ




13 вересня 2012р. в рамках реалізації проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування» (ДІАЛОГ) відбулося засідання Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України. У засіданні взяли участь міські та селищні голови Тернопільської області. До порядку денного засідання було внесено наступні питання:
  1. Про реалізацію проекту Асоціації міст України «ДІАЛОГ»;
  2. Про визначення переліку питань для розгляду на засіданнях Регіональної Дорадчої Ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів місцевої виконавчої влади в 2012-2013 рр..;
  3. Про стажування членів Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України в США в рамках Програми «Громадські зв'язки»;
  4. Різне.
З вступним словом виступив Голова Тернопільського регіонального відділення асоціації міст України, міський голова м.Тернополя С.Надал. Виконавчий директор  Ігор Гірчак розповів присутнім про результати реалізації проекту "Діалог" в Тернопільській області.
Після цього учасники засідання обговорили перелік питань для розгляду на засіданнях Регіональної Дорадчої Ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів місцевої виконавчої влади в 2012-2013рр. Зокрема учасниками засідання було запропоновано розглянути на засіданнях Дорадчої ради наступні питання:
  1. Про підсумки роботи Регіональної Дорадчої Ради з питань взаємодії органів місцевого самоврядування та органів місцевої виконавчої влади за попередній період;
  2. Про посилення співпраці органів місцевого самоврядування з органами місцевої виконавчої влади;
  3. Земельні відносини та містобудування;
  4. Фінансова забезпеченість місцевих бюджетів. Фінансування делегованих повноважень.
Після цього перед учасниками засідання виступили міський голова м.Борщів Іван Башняк та юристконсульт Кременецької міської ради Юлія Парфенчук, котрі в серпні 2012 року проходили стажування в органах місцевого самоврядування США в рамках Програми «Громадські зв'язки».
Наприкінці засідання учасники обговорили питання участі делегації Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України в урочистих заходах з нагоди 20-ччя Асоціації міст України, що відбудуться 27-28 вересня у м.Києві.



Немає коментарів:

Дописати коментар