вівторок, 21 лютого 2017 р.

Харків і Тернопіль збудують містки громадської активності

З 21 по 24 лютого 2017 року в рамках проекту «Містки громадської активності» та Програми національних обмінів, що діє в Україні,  активісти громадської організації «Товариство учасників руху» (м. Харків) відвідають місто Тернопіль, де проведуть низку робочих зустрічей з представниками місцевої влади, громадськості та засобів масової інформації й поділяться своїм досвідом у сфері підвищення безпеки дорожнього руху.
- Метою нашого візиту  є налагодження партнерських зв’язків між громадськими організаціями Харкова та Тернополя і обмін досвідом у сфері безпеки, комфорту та культури дорожнього руху, -  повідомив віце-президент ГО ТУР Віктор Козоріз.  «Ми маємо багато цінних напрацювань і у цій сфері і, насамперед,  хотіли б  поділитися  ними з представниками   міської влади та активними членами територіальної громади. А тому розраховуємо на плідний і довготривалий діалог», - додав громадський активіст.
У рамках візиту до Тернополя представники Товариства учасників руху  планують провести вибірковий аудит безпеки, комфорту та культури дорожнього руху на вулично-дорожній мережі міста, вивчити роботу громадського транспорту і досвід щодо запровадження електронного проїзного квитка,  зустрітися з представниками Тернопільської міської ради, Національної поліції, автотранспортних підприємств, громадських організацій, засобів масової інформації   тощо. На 23 лютого (четвер) з 12.00 до 14.00 запланована підсумкова зустріч , яка відбудеться в офісі Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України (вул. Родини Барвінських, 7, 2-й поверх).  Представники ГО ТУР поділяться своїми спостереженнями та пропозиціями щодо підвищення безпеки дорожнього руху в м. Тернополі. Тому будуть раді зустрітися з усіма, хто також зацікавлений у таких змінах. Телефон для контактів: 0502019359.


P.S. Нагадаємо, що проект «Містки громадської активності» відбувається за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (NED, США) та реалізовується Центром культурного менеджменту (Львів) у партнерстві з Благодійним фондом «Помагаєм» (Дніпро), Українською бібліотечною асоціацією (Київ) та Фондом розвитку інформаційного суспільства (Варшава).

Немає коментарів:

Дописати коментар