середу, 26 листопада 2014 р.

Круглий стіл «Розроблення Стратегії регіонального розвитку Тернопільської області з урахуванням європейського досвіду»


ПРЕС-АНОНС

Круглий стіл  «Розроблення Стратегії регіонального розвитку Тернопільської області з урахуванням європейського досвіду»

27 листопада 2014 року о 12:00 в каб. 824 за адресою вул. М.Грушевського, 8, відбудеться круглий стіл «Розроблення Стратегії регіонального розвитку Тернопільської області з урахуванням європейського досвіду».
Співорганізаторами заходу є Громадська організація «Дослідницький центр соціальних технологій» та Тернопільська обласна державна адміністрація.
Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з Громадською організацією «Дослідницький центр соціальних технологій» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.
Під час заходу планується обговорити особливості процесу розробки проекту Стратегії розвитку Тернопільської області на період до 2020 року,  перспективи розробки регіональної стратегії на основі кращої європейської практики і новітнього українського законодавства, формування пулу потенційних суб‘єктів, учасників процесу розробки стратегії, ступінь залучення до процесу її розробки експертів з різних груп: бізнес, громадський сектор, науковці тощо.
До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар