пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

Круглий стіл з питань застосування Закону України «Про громадські об’єднання» та Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні»


20 грудня 2013 року в приміщенні Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України проходить засідання круглого столу з представниками громадських організацій міста Тернополя та Тернопільської області. Даний захід організовано спільно з Головним управлінням юстиції у Тернопільській області.
На круглому столі розглядаються питання стосовно практичного застосування Закону України «Про громадські об’єднання» а також Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні».
Основною метою круглого столу є обговорити основні проблемні питання, з якими зустрічаються представники громадських об'єднань в процесі приведення своїх установчих документів до вимог чинного законодавства, отримати консультації від фахівців стосовно внесення змін до установчих документів та ін. 
На всі ці запитання відповідають головні спеціалісти відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих ЗМІ реєстраційної служби Головного управління юстиції у Тернопільській області Ю.Смук, О. Гніда  та Г.Косарчук.




Немає коментарів:

Дописати коментар