вівторок, 31 січня 2012 р.

Відбулося чергове засідання Робочої групи з розробки Концепції, Положення та Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг у м.Тернополі

Сьогодні відбулося чергове засідання Робочої групи з розробки Концепції, Положення та Регламенту роботи Центру надання адміністративних послуг у м.Тернополі під головуванням заступника міського голови-керуючого справами Олександра Степанюка. Даний захід відбувся в рамках реалізації проекту «Створення Центру надання адміністративних послуг у  м. Тернополі» за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".
На засіданні було обговорено перший варіант проекту "Концепції створення та організації діяльності Центру надання адміністративних послуг в місті Тернополі", яку представив учасникам засідання керівник проекту, виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак. Учасники засідання обговорили запропонований до розгляду проект Концепції та вирішили внести до нього ряд змін, котрі б враховували норми та положення ухваленого в першому читанні проекту Закону України "Про адміністративні послуги". 
Наступне засідання робочої групи вирішено провести 17 лютого, на якому ухвалити остаточний варіант Концепції та приступити до розробки проекту Положення "Про Центр надання адміністративних послуг у м.Тернополі".

Немає коментарів:

Дописати коментар