середу, 20 липня 2016 р.

АМУ актуалізувала та перевидала практичний посібник "Формування спроможних громад" (видання друге)


Асоціація міст України перевидала посібник "Формування спроможних громад", актуалізувавши інформацію з врахуванням минулорічного досвіду.
Посібник покликаний допомогти громадам в процесі об’єднання. Він описує технологію процесу об’єднання, носить інформаційно-просвітницький та практичний характер.
Видання розраховане, у першу чергу, на сільських, селищних, міських голів та депутатів місцевих рад, а також тим, хто займається практичною реалізацію положень законодавства з формування спроможних територіальних громад.
Нагадаємо, перше видання цього посібника у 2015 році здобуло велику популярність. Наприкінці 2015 року до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» були внесені зміни щодо процесу об’єднання територіальних громад. Вони знайшли своє відображення у другому виданні.
Запрошуємо ознайомитися та користуватися практичним посібником та іншими аналітичними матеріалами АМУ у розділі "Децентралізація: документи":

ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК 

"Формування спроможний громад"

(видання друге)

Посібник актуалізовано та перевидано Асоціацією міст України у рамках реалізації проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС).
Інформацію та матеріали, що містяться у виданні, дозволяється вільно копіювати, перевидавати й розповсюджувати по всій території України всіма способами, якщо це робиться безоплатно для кінцевого споживача та якщо при такому копіюванні, перевиданні й розповсюдженні є обов’язкове посилання на Асоціацію міст України.  

Немає коментарів:

Дописати коментар