четвер, 22 лютого 2018 р.

У Тернопільському РВ АМУ навчали як розробляти та реалізовувати інфраструктурні та інвестиційні проекти


22 лютого у Тернопільському регіональному відділенні Асоціації міст України відбувся практикум із застосування законодавства для представників органів місцевого самоврядування, у т.ч. ОТГ Тернопільщини  на тему: «Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових, позик та коштів ДФРР». Захід відбувався в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.


З привітальним словом виступив заступник виконавчого директора Тернопільського регіонального відділення АМУ Руслан Фронц, який ознайомив присутніх з діяльністю, яку здійснює Асоціація міст України в рамках реалізації проекту "ПУЛЬС", зокрема в частині проведення просвітницьких заходів.

Під час практикуму учасники розглянули особливості підготовки проектів, проблеми та типові помилки, що виникають при  реалізації проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету та коштів ДФРР. Також учасники ознайомились з Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, Програмою секторальної підтримки ЄС, критеріями прийнятності та типовими вимоги до аплікантів тощо.
Волошинський Олександр Олександрович

Модератори заходу —  Якимук Віктор Васильович, заступник начальника управління - начальник відділу містобудування та збереження традиційного середовища управління містобудування та архітектури Тернопільської обласної державної адміністрації, та Волошинський Олександр Олександрович, голова Товариства «Зелений хрест», м.Львів.
Якимук Віктор Васильович


Немає коментарів:

Дописати коментар