понеділок, 22 січня 2018 р.

Члени Тернопільського РВ АМУ святкували День Соборності України

Члени Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України святкували з нагоди Дня Соборності України.
м. Тернопіль


22 січня у м.Тернополі відзначають 99-річницю проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. З цієї нагоди на Микулинецькому кладовищі відбулося покладання квітів до могили Січових стрільців та молебень за борців та Героїв України.

м. Шумськ 

Володимир Плетюк міський голова м. Шумськ взяв участь у заході, під час якого відбулась зустріч громад Шумського та Білогірського районів, на межі Тернопільської та Хмельницької областей приурочена до Дня Соборності України.

м. Борщів 


Міський голова м. Борщів Іван Кобилянський взяв участь у акції єднання «Соборна мати Україна – одна на всіх як оберіг» на мості через річку Збруч в смт.Скала-Подільській (на межі Тернопільської та Хмельницької областей).

м. Хоростків 
Делегація жителів Хоросткова на чолі з міським головою Степаном Гладуном взяла участь у  святкування Дня Соборності України в смт. Гусятин. 

м. Ланівці

Лановецька громада, підтримуючи традиції та звичаї нашого краю, долучилася до святкування Дня Соборності, яке проходило на кордоні Тернопільської і Хмельницької областей (село Осники).

м. Кременець
Міський голова м. Кременець Олексій Ковальчук разом з громадськістю поклав квіти до пам'ятника Великому Кобзареві та пам'ятного знака на місці, де монументом вшанують борців за волю України.

м. Бережани
Із привітальним словом до присутніх звернувся міський голова міста Бережани Володимир Музичка на святковому концерті з нагоди відзначення 99-ї річниці Дня Соборності України.

смт. Підволочиськ
Селищний голова смт. Підволочиськ взяв участь у заходах присвячених  99-ій річниці з Дня Соборності України. Святкування відбулось  між делегаціями від Підволочиської та Волочиської громад.





Немає коментарів:

Дописати коментар