вівторок, 12 вересня 2017 р.

Про особливості застосування містобудівного законодавства говорили на практикумі у Тернополі

12 вересня у Тернопільському регіональному відділенні Асоціації міст України відбувся практикум із застосування законодавства для представників органів місцевого самоврядування, у т.ч. ОТГ, Тернопільщини на тему «Застосування містобудівного законодавства. Організація виконання повноважень у сфері архбудконтролю». Захід відбувався в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.


На початку, перед учасниками засідання, виступив виконавчий директор Тернопільського РВ АМУ Ігор Гірчак. Він ознайомив присутніх з діяльністю, яку здійснює Асоціація міст України в рамках реалізації проекту "ПУЛЬС", зокрема в частині проведення просвітницьких заходів.

В ході засідання учасниками практикуму були розглянуті наступні питання:
1. Особливості законодавчої бази у сфері архітектури та містобудування, та її практичне застосування, законодавчі аспекти управління, контролю, нагляду у сфері архітектурно-будівельної діяльності.
2. Отримання органами місцевого самоврядування та громадами містобудівних повноважень, механізм передачі повноважень архбудконтролю.
3.Забезпечення доступності об’єктів інфраструктури для осіб з обмеженими можливостями.
Модератор заходу - Медвідь Роман Тарасович, завідувач відділу правової роботи управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області.










Немає коментарів:

Дописати коментар